Team Fysiotherapie Sanasport

Graag stellen wij u voor aan team Fysiotherapie: Orlo, Dorien en Anjo. Bij hen kunt u terecht met vragen en/of klachten die te maken hebben met uw spieren, gewrichten en zenuwen. Maar ook bij overige pijnklachten, longproblemen, spanningsklachten, duizeligheidsproblematiek en problemen met de vochtregulatie staan wij voor u klaar.

Om kwaliteit te kunnen garanderen zijn de Sanasport Fysiotherapeuten opgenomen in het BIG-register en staan ingeschreven bij het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie (CKR) van de beroepsorganisatie Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).

Meer informatie of een afspraak maken?
Tel: 024 – 359 74 00
Email: info@sanasport.nl

Multidisciplinair: uniek samenwerkingsverband onder één dak
Sanadome biedt een een uniek samenwerkingsverband tussen Sportartsen, fysiotherapeuten en fitnessinstructeurs. Alles onder 1 dak, met alle vrijheid om zelf te kiezen hoe u geholpen wenst te worden. De communicatielijnen zijn kort, wat zeer prettig werkt.
Sportartsen: Rob Vesters en Irene Hendriks
Fysiotherapie: Orlo van der Heijden, Dorien Arwert, Jordi Braam en Anjo Siemes
Fitnessinstructeurs: Joost Joosten, Maaike van Meteren en Koen de Waal

Wij stellen u graag voor aan onze specialisten:

Anjo Siemes

Fysiotherapeut

Specialisaties Fibromassage

Orlo van der Heijden

Fysiotherapeut

Dorien Arwert

Fysiotherapeut

Jordi Braam

Fysiotherapeut

Inmiddels ben ik al ruim 15 jaar werkzaam in Sanadome en heb me gespecialiseerd in hydrotherapie voor mensen met orthopedische, neurologische en reumatische klachten. Zeker in het begin kan bewegen in water een goede aanvulling zijn binnen een revalidatietraject.

Opleiding: fysiotherapie en oedeemtherapie

Als fysiotherapeut ben ik ook sportief ingesteld, wat het werken in een sportclub geweldig maakt. En waarom Sanasport? Er is tijd en ruimte individueel met sporters bezig te zijn. Er is voldoende tijd om lichamelijke klachten in een vroeg stadium voor te zijn. Mocht dit niet voldoende zijn of als er al een blessure aanwezig is, is het fijn om concreet met het probleem aan de gang te kunnen.

Naast een waslijst aan sporten die ik beoefend heb richt ik me nu voornamelijk op het fietsen(wielrennen) en hardlopen.

Opleiding: Fysiotherapie

Naast het werk als fysiotherapeut werk ik bij Sanasport ook als fitnessinstructeur. Die combinatie maakt dat ik in een vroeg stadium al bij sporters kan signaleren of er een probleem in het bewegingsapparaat zit, waardoor verergering van de klachten voorkomen kan worden. Er sporten hier mensen in allerlei leeftijdscategorieën, wat het werk erg leuk en afwisselend maakt!

Naast fitness, loop ik graag hard en tennis ik zo nu en dan.

Opleiding:
Fysiotherapie
EHBO

Sporten doe ik al van jongs af aan. Ik ben 6 jaar lang profvoetballer geweest bij NEC. Daar heb ik elke dag te maken gekregen met trainers en fysiotherapeuten. Na het eindigen van mijn carierre kon ik het niet laten om in de sport verder te gaan. Inmiddels ben ik sportmasseur, fitnesstrainer, personal trainer, leefstijl coach en Fysiotherapeut. Ik vind het fijn om iemand te helpen met zijn of haar doel. Dit kan op sportief vlak zijn door middel van bewegen maar ook met klachten aan het lichaam waarbij we samen werken naar herstel. Met welk doel kan ik jou helpen?

Sport:
Voetbal en Triatlon (zwemmen,fietsen & hardlopen)

Opleidingen:
Sportmassage
Welness massage
FitnessTrainer A
FitnessTrainer B
Bootcamptrainer
Leefstijlcoach
Fysiotherapie

Joost Joosten

Clubmanager

Koen de Waal

Sportinstructeur

Maaike van Meteren

Sportinstructeur

Irene Hendriks

Sportarts CWZ

Sanasport is een gezellige club waar in ongedwongen sfeer en onder professionele begeleiding gesport kan worden. iedereen is welkom om eens een proefles te nemen.

Zelf ben ik naast 2x in de week fitness, actief als trainer van Volleybalvereniging Energo te Beers waar ik hoofdcoach van het eerste mannenteam ben.

Opleiding: Cios Arnhem waar ik als richting Fitness & Health management gevolgd heb. Tevens heb ik nog een cursus sportmanagement aan de HAN te Nijmegen gevolgd.

Rob Vesters

Sportarts CWZ

U kunt bij ons terecht voor een snelle diagnose en deskundige behandeling van uw (sport)blessures. Sporters van elk niveau zijn welkom. Liefst met een verwijzing van uw huisarts, fysiotherapeut of specialist. Maar ook zonder verwijzing kunt u bij ons terecht.
Wij zijn thuis in keuringen: sportkeuringen, bedrijfskeuringen of particuliere keuringen.

Het leukste aan het werken bij Sanasport Health club dat ik als instructeur elke dag weer met andere mensen te maken krijg in verschillende leeftijdscategorieën met verschillende doelstellingen.

Naast dat ikzelf af en toe bij Sanasport Health club aan de gewichten hang doe ik ook nog aan een aantal andere sporten zoals, voetballen, hardlopen en wintersporten.

Opleiding:
-Sport en Bewegen niveau 4, Richting Buurt Onderwijs en Sport
-Fitnesstrainer A
-Zweminstructeur ABC
-BHV en reanimatie
-EHBO

Sanasport Health club is een sportschool met een prettige en huiselijke sfeer. Naast dat het gezellig is, is professionaliteit even belangrijk om iedereen zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.

Het werken met leuke mensen en een leuk team maakt het voor mij zo leuk om in sanasport te werken. In mijn vrije tijd fitness en zwem ik graag.

Opleiding:
- Cios  Fitness health niveau 4.
- extra vakken als bewegen op muziek, zelfverdediging en zwem abc.
- Pilates.
- Freestyle Spinning Aalo.
- Ehbo en reanimatie.

Onze jarenlange ervaring heeft ons tot een sportmedisch kenniscentrum gemaakt. Wij staan voor persoonlijke aandacht en maatwerk. Wij werken nauw samen met onze collega's uit het ziekenhuis en Sanasport. Vanwege de korte lijnen krijgt u snel duidelijkheid.

Nieuwsberichten

VIEW ALL
  • Bewegen als medicijn

    Bewegen als medicijn; op de skippybal achter de computer Overgewicht is een welvaartsziekte. We...

TOP