Wil je graag je algemene conditie verbeteren? Kom dan elke maandag van 10:00 – 10:45 uur naar de Stepfit les van onze fitnessinstructeur Maaike. De eerste les is op maandag 7 augustus, daarna wekelijks! Tot dan, groetjes team Sanasport.

Wat is Stepfit?

  • De eerste 20 minuten van de les gaan we starten met step aerobics. Dit zal bestaan uit eenvoudige pasjes die voor iedereen toegankelijk zijn. Geen moeilijke combinaties maar wel lekker zweten! We doen 3 weken dezelfde combinatie voor we een nieuwe les krijgen. Zo kun je langzaam wennen en de derde les extra knallen!
  • De tweede 10 minuten besteden we aan het uitvoeren van spierversterkende oefeningen. Iedere les zal bestaan uit andere spierversterkende oefeningen, zo komt je hele lichaam aan bod.
  • De laatste 10 minuten bestaan altijd uit buikspieroefeningen en cooling-down.Sportieve groet, Team Sanasport

Sporten met een lach

“De positieve, enthousiaste manier waarop ze mij stimuleren, dat is de reden waarom ik bij Sanasport sport.”

Maarten Akkers stond na een enkelbreuk voor een flinke revalidatie. “In zo’n traject is het prettig als fysiotherapeuten en sportinstructeurs om je heen hebt die weten wat ze doen en je door moeilijke momenten heen helpen.” Hij bleef ‘hangen’ bij Sanasport, maar liet er volgens eigen zeggen te weinig zijn gezicht zien.

Maarten verkocht echter kortgeleden zijn grote fietswinkel en heeft nu ‘eindelijk meer tijd over om te sporten’. “Als ondernemer heb je continu wat aan je hoofd en nauwelijks tijd om het eens lekker leeg te maken. Nu heb ik daar tijd voor, of maak ik daar tijd voor”, lacht hij, “wat niet altijd meevalt, want ik heb me volop op nieuwe projecten gestort.”

Altijd aandacht voor de sporter
“Het is voor mij, als drukke ondernemer, handig om in Sanasport Health Club te werken aan mijn conditie en sportieve vermogen. Je kunt er altijd terecht, van 7 uur in de ochtend tot ’s avonds 11 uur. Het team heeft ook altijd tijd voor je. Je kunt in je eigen tempo werken in de wetenschap dat wat je aan het doen bent, ook daadwerkelijk nuttig en goed voor je is.”

Buikspierkwartiertje
Zijn wekelijkse, sportieve menu bestaat uit een uur ‘spinning’ met Maaike op woensdagavond, ‘lekker in een groep aan je conditie werken’. Daarnaast gaat Maarten twee keer individueel aan de slag. “Dan ga ik bijvoorbeeld met sportinstructeur Koen een ‘buikspierkwartiertje’ doen. En dat voel je”, zegt hij met een grijns. En dompelt hij zich na het sporten ook onder in de Thermen om lekker te ontspannen? “Ach, dat zou ik inderdaad moeten doen.” Met een glimlach: “Geen tijd voor, druk druk druk. Maar goed, dat moeten mijn vrouw en ik toch maar weer eens doen.”

Nieuw groepslessen rooster

Sanasport Health Club biedt een groot aanbod aan groepslessen. Variërend van rustige tot actieve groepslessen zoals:
· Warm Up, Train & Cool Down
· Circuit Zone
· Synrgy 360
· Buikspier kwartier

Bekijk Sanasport zomer rooster

Informatieavond 9 november 2016

Beste Sanasporter,

Woensdag 9 november 2016 was de informatieavond ‘gezond zijn en gezond blijven’.  Graag willen wij iedereen bedanken die op deze avond aanwezig is geweest. Het was een zeer geslaagde avond. Wij hopen dat de avond voor jullie veel nuttige en interessante info op heeft geleverd.

 

 

Wil je de presentatie nog eens doorlezen dan kan je deze hieronder downloaden:

presentatie-ouder-worden-samengevoegd-5-11-2016

informatieavond_09112016_1 informatieavond_09112016_2 informatieavond_09112016_3

TOP