Spa

Sanadome, de bronnen van Nijmegen

Heerlijk ontspannen in Thermaal water uit eigen bronnen, genieten van een schoonheidsbehandeling of massage? Sanadome heeft een uitgebreide thermen met onder meer een groot Thermaal buitenbad en vele Beauty & Wellness behandelingen. In Sanadome beleeft u de sensatie van water uit eigen bron en kunt u genieten van verzorging van top tot teen.

• 25% korting entree Thermen Sanadome


• 5% korting op Wellness & Beauty behandelingen

• 1 keer per maand entree Thermen Sanadome

• 50% korting entree Thermen Sanadome


• 10% korting op Wellness & Beauty behandelingen
Spa

De warme baden bieden ontspanning voor lichaam en geest. De Thermen zijn voorzien van thermaal binnenbaden, een groot thermaal buitenbad, zoutwaterbad (Dode Zee effect), whirlpools, stoom- en mintkamer.

Thermaal water uit eigen bronnen

Alle baden van Sanadome worden voorzien van mineraalrijk thermaal water uit eigen bronnen; een zoetwaterbron en een thermaal zoutwaterbron. Naast het ontspannende en zuiverende effect van het thermaal water heeft het een bijzonder verzachtende werking en een positief effect op spieren en gewrichten. Het dragen van badkleding in de Thermen is verplicht.

Wellness

Heerlijk ontspannen en van top tot teen verzorgd worden; maak uw keuze uit een divers aanbod aan Beauty & Wellness behandelingen. U kunt genieten van gezichts- en lichaams- behandelingen, wellness rituelen, massages en hand & voetverzorging.

Openingstijden Thermen Sanadome

Dagelijks van 09.00 tot 23.30 uur
Groot thermaal buitenbad dagelijks van 10.00 tot 23.00 uur*
* Sluitingstijd groot thermaal buitenbad onder voorbehoud.

Openingstijden Beauty & Wellness

Dagelijks van 10.00 tot 21.30 uur

TOP