Fitness

Persoonlijke begeleiding

Wij hechten veel waarde aan een goede begeleiding. Een deskundig fysiotherapeut of gediplomeerd fitness-instructeur is altijd in de sportzaal aanwezig. Dankzij de aanwezigheid van professionele begeleiding, kunt u eenvoudig vragen stellen en indien gewenst samen uw trainings-programma bespreken. Hierdoor kunt u resultaat gerichter uw doelstellingen nastreven.

Sanasport Health Club is uitgerust met de nieuwste cardio en kracht apparatuur van Life Fitness, marktleider op het gebied van fitnessapparatuur. De sportzaal is verdeeld in verschillende zones waar sporters van alle leeftijden en uiteenlopende doelen kunnen sporten. U kunt deelnemen aan diverse groepslessen, welke gratis worden aangeboden.

Intake

Alle nieuwe leden krijgen na inschrijving een intake. Een intake duurt ±60 minuten en hierin komen de volgende zaken aan bod:

• De inschrijving wordt gecontroleerd
• Persoonlijke doelstellingen worden besproken
• Lichamelijke klachten en/of beperkingen worden besproken
• Er wordt een lichamelijke basismeting gedaan
• Er wordt een basis fietstest gedaan op de nieuwste fiets van Life Fitness
FMS-SCREENING (functional movement system)
• Persoonlijk Sportplan wordt met u samengesteld
• U krijgt uitleg van de apparatuur en oefeningen
Het tussentijds bijstellen van uw trainingsschema is inbegrepen in het abonnement.

Voor informatie kunt u contact met ons opnemen

Telefonisch: 024-3597400 of via info@sanasport.nl

Team Sanasport

Wij stellen u graag voor aan onze medewerkers

Joost Joosten
Joost JoostenClubmanager
Sanasport is een gezellige club waar in ongedwongen sfeer en onder professionele begeleiding gesport kan worden. Iedereen is bij ons welkom om eens een proefles te nemen!

Zelf ben ik naast 2x in de week fitness, actief als trainer van Volleybalvereniging Vocasa heren 1.

Opleiding: Cios Arnhem waar ik als richting Fitness & Health management gevolgd heb. Tevens heb ik nog een cursus sportmanagement aan de HAN te Nijmegen gevolgd.

Luuk Arntz
Luuk ArntzAssistent Club Manager
Sanasport is een mooie Fitness Health Club waar iedereen terecht kan. De ongedwongen sfeer en de professionele begeleiding staan centraal. Het werken met onze gasten vinden wij allemaal het leukste wat er is. Dit zowel individueel als in een groepsles. Voor ons hechte team is elke individu speciaal.

Zelf ben ik een fanatieke voetballer. Ik train 2 keer in de week op het veld en op zondag speel ik een wedstrijd. Natuurlijk sport ik ook regelmatig bij de Sanasport Health Club.
Met mijn CIOS Niveau 4 diploma ben ik helemaal op mijn plaats. Sanadome is een super leuk bedrijf om te werken!

Maaike van Meteren
Maaike van MeterenSportinstructeur
Sanasport Health club is een sportschool met een prettige en huiselijke sfeer. Naast dat het gezellig is, is professionaliteit even belangrijk om iedereen zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.

Het werken met leuke mensen en een leuk team maakt het voor mij echt leuk om bij Sanasport te werken. In mijn vrije tijd fitness en zwem ik graag.

Opleiding:
– Cios Fitness health niveau 4.
– Extra vakken als bewegen op muziek, zelfverdediging en zwem abc.
– Pilates.
– Freestyle Spinning Aalo.
– EHBO en reanimatie.

Jelte Arts
Jelte ArtsSportinstructeur
Bij Sanasport werken is zo leuk omdat er verschillende leeftijdsgroepen rondlopen, hierdoor is de stemming top en is er voor iedereen wat leuks. Het begeleiden en het doel bereiken wat de sporters voor zichzelf hebben opgesteld, is het mooiste om te bereiken. Maar natuurlijk het contact met de sporters is top.
Tussendoor voetbal ik ook graag en ben ik steeds meer bezig zelf te fitnessen.

Zelf ben ik nog in opleiding bij ROC in Nijmegen. Ik volg daar de opleiding sport en bewegen niveau 3 Fitness.

Loes Vos
Loes VosSportinstructeur
Wat ik het leukst vind aan het werken in de sport is dat er altijd veel afwisseling is. Elk persoon heeft andere begeleiding nodig en andere heeft andere doelstellingen, zo blijf je altijd bezig een juiste begeleidingsstijl en training te vinden/maken. Wat ik prettig vind aan Sanasport is dat iedereen betrokken is met elkaar en dat er ook de tijd wordt genomen voor de gasten.
Zelf ben ik ook een fanatieke sporter. In mijn vrije tijd voetbal ik bij SCE en probeer ik 2 á 3 keer per week te fitnessen.

Afgelopen maand (juni) heb ik mijn opleiding bewegingsagogiek op het ROC Nijmegen afgerond met een diploma. Aankomend schooljaar ga ik starten met een nieuwe opleiding, Sportkunde op de HAN.

Fleur
FleurSportinstructeur
Iris
IrisSportinstructeur