Loading...
Fitness 2017-11-10T09:24:29+00:00

Fitness

Persoonlijke begeleiding

Wij hechten veel waarde aan een goede begeleiding. Een deskundig fysiotherapeut of gediplomeerd fitness-instructeur is altijd in de sportzaal aanwezig. Dankzij de aanwezigheid van professionele begeleiding, kunt u eenvoudig vragen stellen en indien gewenst samen uw trainings-programma bespreken. Hierdoor kunt u resultaat gerichter uw doelstellingen nastreven.

Sanasport Health Club is uitgerust met de nieuwste cardio en kracht apparatuur van Life Fitness, marktleider op het gebied van fitnessapparatuur. De sportzaal is verdeeld in verschillende zones waar sporters van alle leeftijden en uiteenlopende doelen kunnen sporten. U kunt deelnemen aan diverse groepslessen, welke gratis worden aangeboden.

Inschrijven fitness
Abonnementen
Openingstijden & prijzen
Medical Taping | Tijdelijk €9

Intake

Alle nieuwe leden krijgen na inschrijving een intake. Een intake duurt ±60 minuten en hierin komen de volgende zaken aan bod:

• De inschrijving wordt gecontroleerd
• Persoonlijke doelstellingen worden besproken
• Lichamelijke klachten en/of beperkingen worden besproken
• Er wordt een lichamelijke basismeting gedaan
• Er wordt een basis fietstest gedaan op de nieuwste fiets van Life Fitness
FMS-SCREENING (functional movement system)
• Persoonlijk Sportplan wordt met u samengesteld
• U krijgt uitleg van de apparatuur en oefeningen
Het tussentijds bijstellen van uw trainingsschema is inbegrepen in het abonnement.

Voor informatie kunt u contact met ons opnemen

Telefonisch: 024-3597400 of via info@sanasport.nl

Team Sanasport

Wij stellen u graag voor aan onze medewerkers

Joost Joosten
Joost JoostenClubmanager
Sanasport is een gezellige club waar in ongedwongen sfeer en onder professionele begeleiding gesport kan worden. iedereen is welkom om eens een proefles te nemen.

Zelf ben ik naast 2x in de week fitness, actief als trainer van Volleybalvereniging Energo te Beers waar ik hoofdcoach van het eerste mannenteam ben.

Opleiding: Cios Arnhem waar ik als richting Fitness & Health management gevolgd heb. Tevens heb ik nog een cursus sportmanagement aan de HAN te Nijmegen gevolgd.

Koen de Waal
Koen de WaalSportinstructeur
Het leukste aan het werken bij Sanasport Health club dat ik als instructeur elke dag weer met andere mensen te maken krijg in verschillende leeftijdscategorieën met verschillende doelstellingen.

Naast dat ikzelf af en toe bij Sanasport Health club aan de gewichten hang doe ik ook nog aan een aantal andere sporten zoals, voetballen, hardlopen en wintersporten.

Opleiding:
-Sport en Bewegen niveau 4, Richting Buurt Onderwijs en Sport
-Fitnesstrainer A
-Zweminstructeur ABC
-BHV en reanimatie
-EHBO

Maaike van Meteren
Maaike van MeterenSportinstructeur
Sanasport Health club is een sportschool met een prettige en huiselijke sfeer. Naast dat het gezellig is, is professionaliteit even belangrijk om iedereen zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.

Het werken met leuke mensen en een leuk team maakt het voor mij zo leuk om in sanasport te werken. In mijn vrije tijd fitness en zwem ik graag.

Opleiding:
– Cios Fitness health niveau 4.
– extra vakken als bewegen op muziek, zelfverdediging en zwem abc.
– Pilates.
– Freestyle Spinning Aalo.
– Ehbo en reanimatie.

Dominique Teunis
Dominique TeunisSportinstructeur
Wat ik zo leuk vind aan Sanasport is het persoonlijke contact en de begeleiding die de gasten krijgen. Ook is er veel afwisseling tijdens het werk door de mensen die moeten sporten voor revalidatie en mensen die komen voor hun sociale contacten. In mijn vrije tijd ben ik regelmatig op mijn wielrenfiets te vinden. Daarnaast rij ik nog paard, loop ik regelmatig hard en ben ik het fitnessen aan het oppakken. In wintermaanden vind ik het geweldig om af en toe in Oostenrijk te zitten om ski les te geven of om zelf lekker te genieten op mijn ski’s.

Opleidingen:
– CIOS Arnhem niveau 4, Sportcoördinator geüniformeerde beroepen (SCUB)
– Docent preventiewerker agressie en geweld
– Skileraar diploma (Anwärter), vervolg zit in de planning (Landes 1, 2 & 3)
– EHBO-diploma met reanimatie

Jelte Arts
Jelte ArtsSportinstructeur
Bij Sanasport werken is zo leuk omdat er verschillende leeftijdsgroepen rondlopen, hierdoor is de stemming top en is er voor iedereen wat leuks. Het begeleiden en het doel bereiken wat de sporters voor zichzelf hebben opgesteld, is het mooiste om te bereiken. Maar natuurlijk het contact met de sporters is top.
Tussendoor voetbal ik ook graag en ben ik steeds meer bezig zelf te fitnessen.

Zelf ben ik nog in opleiding bij ROC in Nijmegen. Ik volg daar de opleiding sport en bewegen niveau 3 Fitness.

Loes VosSportinstructeur
Wat ik het leukst vind aan het werken in de sport is dat er altijd veel afwisseling is. Elk persoon heeft andere begeleiding nodig en andere heeft andere doelstellingen, zo blijf je altijd bezig een juiste begeleidingsstijl en training te vinden/maken. Wat ik prettig vind aan Sanasport is dat iedereen betrokken is met elkaar en dat er ook de tijd wordt genomen voor de gasten.
Zelf ben ik ook een fanatieke sporter. In mijn vrije tijd voetbal ik bij SCE en probeer ik 2 á 3 keer per week te fitnessen.

Afgelopen maand (juni) heb ik mijn opleiding bewegingsagogiek op het ROC Nijmegen afgerond met een diploma. Aankomend schooljaar ga ik starten met een nieuwe opleiding, Sportkunde op de HAN.

Team fysiotherapie

Anjo Siemens
Anjo SiemensFysiotherapeut
Inmiddels ben ik al ruim 15 jaar werkzaam in Sanadome en heb me gespecialiseerd in hydrotherapie voor mensen met orthopedische, neurologische en reumatische klachten. Zeker in het begin kan bewegen in water een goede aanvulling zijn binnen een revalidatietraject.

Opleiding: fysiotherapie en oedeemtherapie

Orlo van der Heijden
Orlo van der HeijdenFysiotherapeut
Als fysiotherapeut ben ik ook sportief ingesteld, wat het werken in een sportclub geweldig maakt. En waarom Sanasport? Er is tijd en ruimte individueel met sporters bezig te zijn. Er is voldoende tijd om lichamelijke klachten in een vroeg stadium voor te zijn. Mocht dit niet voldoende zijn of als er al een blessure aanwezig is, is het fijn om concreet met het probleem aan de gang te kunnen.

Naast een waslijst aan sporten die ik beoefend heb richt ik me nu voornamelijk op het fietsen(wielrennen) en hardlopen.

Dorien Arwert
Dorien ArwertFysiotherapeut
Naast het werk als fysiotherapeut werk ik bij Sanasport ook als fitnessinstructeur. Die combinatie maakt dat ik in een vroeg stadium al bij sporters kan signaleren of er een probleem in het bewegingsapparaat zit, waardoor verergering van de klachten voorkomen kan worden. Er sporten hier mensen in allerlei leeftijdscategorieën, wat het werk erg leuk en afwisselend maakt!

Naast fitness, loop ik graag hard en tennis ik zo nu en dan.

Opleiding:
Fysiotherapie
EHBO

Jordi Braam
Jordi BraamFysiotherapeut
Sporten doe ik al van jongs af aan. Ik ben 6 jaar lang profvoetballer geweest bij NEC. Daar heb ik elke dag te maken gekregen met trainers en fysiotherapeuten. Na het eindigen van mijn carierre kon ik het niet laten om in de sport verder te gaan. Inmiddels ben ik sportmasseur, fitnesstrainer, personal trainer, leefstijl coach en Fysiotherapeut. Ik vind het fijn om iemand te helpen met zijn of haar doel. Dit kan op sportief vlak zijn door middel van bewegen maar ook met klachten aan het lichaam waarbij we samen werken naar herstel. Met welk doel kan ik jou helpen?

Sport:
Voetbal en Triatlon (zwemmen,fietsen & hardlopen)

Opleidingen:
Sportmassage
Welness massage
FitnessTrainer A
FitnessTrainer B
Bootcamptrainer
Leefstijlcoach
Fysiotherapie