Loading...
Praktijkinformatie Fysiotherapie 2017-09-27T11:09:30+00:00

Fysiotherapie

Heeft u één of meerdere klachten?

Dan kunt u een afspraak maken voor een consult bij onze fysiotherapeut. Bij de eerste afspraak vormt de fysiotherapeut een zo volledig mogelijk beeld van uw klacht(en). Op basis daarvan wordt er samen met u een behandelplan opgesteld. Loop gerust eens binnen bij Sanasport Health Club, mail of bel ons voor een afspraak. Annuleren kan kosteloos tot 24 uur voor de behandeling, bij het niet nakomen van een afspraak zullen kosten in rekening worden gebracht.

Om kwaliteit te kunnen garanderen zijn de Sanasport Fysiotherapeuten opgenomen in het BIG-register en staan ingeschreven bij het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie (CKR) van de beroepsorganisatie Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).

Sanasport Fysiotherapie bevindt zich op de 1e etage in Sanadome bij Sanasport Health Club, gelegen aan de Weg door Jonkerbos 90 in Nijmegen. De praktijk beschikt over ruime parkeergelegenheid op het parkeerterrein van Sanadome. Uiteraard is onze praktijk rolstoeltoegankelijk. We beschikken over moderne behandelruimtes en een volledig nieuw ingerichte, geklimatiseerde sportzaal.

Multidisciplinair

Sanadome biedt een een uniek samenwerkingsverband tussen Sportartsen, fysiotherapeuten en fitnessinstructeurs. Alles onder 1 dak, met alle vrijheid om zelf te kiezen hoe u geholpen wenst te worden. De communicatielijnen zijn kort, wat zeer prettig werkt.
Sportartsen: Rob Vesters en Irene Hendriks
Fysiotherapie: Orlo van der Heijnden, Dorien Arwert, Anjo Siemes en Jordi Braam.
Fitnessinstructeurs: Joost Joosten, Koen de Waal, Maaike van Meteren, Dominique Teunis, Jelte Arts & Loes Vos

Praktijkinformatie fysiotherapie Nijmegen | openingstijden

Maandag t/m donderdag: 08.30 uur – 22.00 uur
Vrijdag: 08.30 uur – 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur – 13.00 uur

Bel voor een afspraak met tel: 024 – 359 74 00 *

* Doorverwijzing huisarts niet nodig
De fysiotherapeuten zijn direct toegankelijk. Bij ons kunt u dus terecht met of zonder uw verwijzing van huisarts of specialist. Behandelingen vinden plaats in een behandelkamer of in de sportzaal.

Bel voor een afspraak
Mail voor een afspraak

Aanmeldformulier fysiotherapie