Loading...
Team Fysiotherapie 2017-11-10T09:23:51+00:00

Team Fysiotherapie

Graag stellen wij u voor aan team Fysiotherapie: Orlo, Anjo en Dorien. Bij hen kunt u terecht met vragen en/of klachten die te maken hebben met uw spieren, gewrichten en zenuwen. Maar ook bij overige pijnklachten, longproblemen, spanningsklachten, duizeligheidsproblematiek en problemen met de vochtregulatie staan wij voor u klaar.

Wij stellen u graag voor aan onze specialisten:

Anjo Siemens
Anjo SiemensFysiotherapeut
Inmiddels ben ik al ruim 15 jaar werkzaam in Sanadome en heb me gespecialiseerd in hydrotherapie voor mensen met orthopedische, neurologische en reumatische klachten. Zeker in het begin kan bewegen in water een goede aanvulling zijn binnen een revalidatietraject.

Opleiding: Fysiotherapie en Oedeemtherapie

Orlo van der Heijden
Orlo van der HeijdenFysiotherapeut
Als fysiotherapeut ben ik ook sportief ingesteld, wat het werken in een sportclub geweldig maakt. En waarom Sanasport? Er is tijd en ruimte individueel met sporters bezig te zijn. Er is voldoende tijd om lichamelijke klachten in een vroeg stadium voor te zijn. Mocht dit niet voldoende zijn of als er al een blessure aanwezig is, is het fijn om concreet met het probleem aan de gang te kunnen.

Naast een waslijst aan sporten die ik beoefend heb richt ik me nu voornamelijk op het fietsen(wielrennen) en hardlopen.

Dorien Arwert
Dorien ArwertFysiotherapeut
Naast het werk als fysiotherapeut werk ik bij Sanasport ook als fitnessinstructeur. Die combinatie maakt dat ik in een vroeg stadium al bij sporters kan signaleren of er een probleem in het bewegingsapparaat zit, waardoor verergering van de klachten voorkomen kan worden. Er sporten hier mensen in allerlei leeftijds- categorieën, wat het werk erg leuk en afwisselend maakt!

Naast fitness, loop ik graag hard en tennis ik zo nu en dan.

Opleiding: Fysiotherapie & EHBO

Jordi Braam
Jordi BraamFysiotherapeut
Sporten doe ik al van jongs af aan. Ik ben 6 jaar lang profvoetballer geweest bij NEC. Daar heb ik elke dag te maken gekregen met trainers en fysiotherapeuten. Na het eindigen van mijn carierre kon ik het niet laten om in de sport verder te gaan. Inmiddels ben ik sportmasseur, fitnesstrainer, personal trainer, leefstijl coach en Fysiotherapeut. Ik vind het fijn om iemand te helpen met zijn of haar doel. Dit kan op sportief vlak zijn door middel van bewegen maar ook met klachten aan het lichaam waarbij we samen werken naar herstel. Met welk doel kan ik jou helpen?

Sport:
Voetbal en Triatlon (zwemmen,fietsen & hardlopen)

Opleidingen:
Sportmassage
Welness massage
FitnessTrainer A
FitnessTrainer B
Bootcamptrainer
Leefstijlcoach
Fysiotherapie

KNGF

Om kwaliteit te kunnen garanderen zijn de Sanasport Fysiotherapeuten opgenomen in het BIG-register en staan ingeschreven bij het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie (CKR) van de beroepsorganisatie Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).

Meer informatie of een afspraak maken?
Tel: 024 – 359 74 00
Email: fysiotherapie@sanasport.nl

Multidisciplinair: uniek samenwerkingsverband onder één dak

Sanadome biedt een een uniek samenwerkingsverband tussen Sportartsen, fysiotherapeuten en fitnessinstructeurs. Alles onder 1 dak, met alle vrijheid om zelf te kiezen hoe u geholpen wenst te worden.
De communicatielijnen zijn kort, wat zeer prettig werkt.
Sportartsen: Rob Vesters en Irene Hendriks
Fysiotherapie: Orlo van der Heijden, Jordi Braam, Anjo Siemes & Dorien Arwert
Fitnessinstructeurs: Joost Joosten, Koen de Waal, Maaike van Meteren